Siirry sisältöön

Järviseudun ammatti-instituuttia ylläpitää Järviseudun koulutuskuntayhtymä, jonka omistaa kuusi alueen kaupunkia ja kuntaa. Perussopimuksen mukaan koulutuskuntayhtymän tehtävänä on järjestää jäsenkuntiensa puolesta ammatillista koulutusta, aikuiskoulutusta, oppisopimuskoulutusta, ammattikorkeakoulutusta sekä muita koulutuspalveluja ja koulutusta tukevia oheispalveluja.

Koulutuskuntayhtymän jäsenkuntia ovat Alajärven kaupunki, Alavuden kaupunki, Evijärven kunta, Kauhavan kaupunki, Lappajärven kunta ja Vimpelin kunta.

Kuntayhtymä toimii koulutuksen käytännön toteuttajana Lappajärvellä, Alajärvellä, Vimpelissä ja Alavudella. Koulutusta voidaan järjestää yhteiskuntatieteiden, liiketalouden, luonnontieteiden, tekniikan, liikenteen, luonnonvara-, ympäristö-, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan osaamisaloilla.

Järviseudun koulutuskuntayhtymällä on opetusministeriön myöntämä lupa vuodelta 2017 järjestää ammatillista koulutusta jäsenkuntien ja Alavuden kaupungin alueella. Luvan mukaan ammatillisen koulutuksen opiskelijavuosien vähimmäismäärä on 555 opiskelijatyövuotta.

Järviseudun ammatti-instituutin toiminta-ajatuksena on kouluttaa ammattilaisia työelämän tulevaisuuden tarpeisiin sekä toimia ennakkoluulottomasti alueen rohkeana kehittäjänä ja uudistajana yhdessä tekemisen kautta.

Perussopimus

Hallintosääntö

Organisaatiokaavio

Jamin organisaatiokaavio

Strategia

Talousarvio

Tilinpäätös

Laskutusohjeet ja tilitiedot

Hinnasto

Hankintaohje