Siirry sisältöön

Opiskele kotitarveviljelyä

Opintojen sisältö

Opinnoissa käydään läpi kotitarveviljelyn erilaisia menetelmiä kasvimaalla, lavoilla, lämpöpedeissä ja puutarhassa. Opinnoissa opitaan kylvämään, kasvattamaan ja säilömään hyötykasveja. Koulutuksessa tutuksi tulevat niin taimikasvatuksen perusteet kuin kasvit, ravinteet, taudit ja tuholaisetkin.

Opintojen toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetusviikoilla opetusta järjestetään keskiviikosta perjantaihin. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan näytössä.

Opintojen kustannus

Opintoihin osallistuminen on ilmaista. Lähiopetusjaksoilla maksuton lounas ja majoitus.

Hakeminen ja valinta

Syksyllä 2023 alkaneessa ryhmässä on pari vapaata paikkaa. Hae opintoihin heti Opintopolussa. Ensimmäinen lähiopetuspäivä on viikolla 12. Voit hakea, vaikka ehtisit aloittaa vasta myöhemminkin! Voit hakea myös vasta syksyllä 2024 alkavaan ryhmään! Klikkaa linkkiä Hae opintopolussa ja hakulomakkeella valitse kohta osatutkintokoulutus. Kirjoita alapuolelle aukeavaan tutkinnon osan nimi -kenttään ”Kotitarveviljely”.

Opintojen aikataulu

Lähiopetus järjestetään keskiviikosta perjantaihin. Lähiopetusviikkoja on yhteensä kahdeksan, aloitusviikon lisäksi lähiopetusjaksot sijoittuvat viikoille 12, 17, 23, 26, 29 sekä yksi päivä viikolla 33. Syksyn lukujärjestys tarkentuu myöhemmin! Kysy lisää opettajilta!

Opettaja

Mari Rajamäki

Tutkintovastaava, opettaja
Puutarha-alan perustutkinto
Puh. 040 5224 670
mari.rajamaki@jamin.fi

Mervi Ukonmäki

Opettaja
Puutarha-alan perustutkinto
Puh. 0405228161
mervi.ukonmaki@jamin.fi

Muut tutkinnon osakoulutukset