Siirry sisältöön

Opiskelupaikkasi on vain muutaman klikkauksen päässä

Voit hakea JAMIin opiskelemaan joko yhteishaussa tai jatkuvassa haussa. Esports-opintoihin tulee myös hakea erillisessä haussa.

Yhteishaku

Yhteishaussa voivat hakea peruskoulun päättäneet, joilla ei ole vielä toisen asteen tutkintoa. Yhteishaussa haetaan opintopolku.fi-palvelussa. Jos opiskelet tällä hetkellä jossain muussa lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa, voit myös silloin hakea normaalisti yhteishaussa. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja valitse koulutus, johon haluat hakea yhteishaussa.

Jatkuva haku

Voit hakea jatkuvassa haussa ammatilliseen koulutukseen, jos sinulla on jo ennestään toiseen asteen tutkinto, korkeakoulututkinto tai jos olet työelämässä ja mietit alanvaihtoa. Hae silloin jatkuvan haun kautta täyttämällä jatkuvan haun hakulomake opintopolku.fi-palvelussa. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja valitse koulutus, johon haluat hakea jatkuvassa haussa.

Haku esports-opintoihin

Voit hakea JAMIn esports-opintoihin niin yhteishaussa kuin jatkuvassa haussa. Tämän lisäksi sinun tulee täyttää erillinen hakulomake esports-opintohin kovaakatemia.fi -sivustolla.

Haku harkinnanvaraisen valinnan kautta

Mikäli haet meille yhteishaussa harkinnanvaraisen valinnan kautta, toimi näin: