Siirry sisältöön

Opiskele Green Caren perusteet ja palvelut

Opintojen sisältö

Opinnoissa käydään läpi Green Caren perusteet ja palvelut. Opinnoissa suunnitellaan luonto-, eläin- ja puutarha-aiheisia Green Care -palveluja sekä toteutetaan niitä asiakasryhmille oppilaitoksessa tai työpaikalla Green Care -palveluja tarjoavissa yrityksissä. Green Care soveltuu hyvin esimerkiksi sivuelinkeinoksi maatalousyrittäjille, sote-alan osaajille tai muille toiminnasta kiinnostuneille.

Opintojen toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opinnot alkavat viikolla 8 orientaatiopäivillä, jotka pidetään 22.–23.2. Opinnoissa on yhteensä neljä lähiopetusviikkoa: keväällä viikot 16 ja 23, syksyllä viikot 34 ja 43. Lähiopetusviikkona opetusta järjestetään keskiviikosta perjantaihin. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan näytössä.

Opintojen kustannus

Opintoihin osallistuminen on ilmaista. Lähiopetusjaksoilla maksuton ruoka ja majoitus.

Hakeminen ja valinta

Hae opintoihin 17.2.2023 klo 23.59 mennessä hakulomakkeella Opintopolussa. Klikkaa linkkiä hae opintopolussa ja hakulomakkeella valitse kohta osatutkintokoulutus. Kirjoita alapuolelle aukeavaan tutkinnon osan nimi -kenttään ”Green Care -perusteet”. Opintoihin valitaan hakijoista 10–15 opiskelijaa hakemusten perusteella.

Opettaja

Heli Hämäläinen

Tutkintovastaava, opettaja
Ympäristöalan perustutkinto
Puh. 040 0454 098
heli.hamalainen@jamin.fi

Opintojen aikataulu

Green Care osatutkinnossa on lähiopetusta ma-pe, lähiviikot kevät 2023: 16 ja 23, syksy 2023: 34, 43 ja kevät 2024: 11 ja 21. Oppimistehtäviä yhteensä 5 osp. Lähiviikosta 6-8 osp ja loput osaamispisteet mahdollisesti työpaikoilla.

Opintojen esite

Muut tutkinnon osakoulutukset