Siirry sisältöön

Opiskele Green Caren perusteet ja palvelut

Kiinnostaako Green Care? Opiskele Green Caren perusteita ja menetelmiä. Saat edellytykset ammattimaiseen palvelutuotantoon. Tervetuloa opiskelemaan! 

Opintojen sisältö

Opinnoissa käydään läpi Green Caren perusteet ja palvelut. Opinnoissa suunnitellaan luonto-, eläin- ja puutarha-aiheisia Green Care -palveluja sekä toteutetaan niitä asiakasryhmille oppilaitoksessa tai työpaikalla Green Care -palveluja tarjoavissa yrityksissä. Green Care soveltuu hyvin esimerkiksi sivuelinkeinoksi maatalousyrittäjille, sote-alan osaajille tai muille toiminnasta kiinnostuneille.

Opintojen toteutus ja aikataulu

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opinnoissa on lukuvuoden aikana kuusi lähiopetusviikkoa: 34, 38, 48, 6, 10 ja 19. Muutokset ovat mahdollisia.

Lähiopetusviikkona opetusta järjestetään keskiviikosta perjantaihin. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan näytössä.

Opintojen kustannus

Opintoihin osallistuminen on maksutonta. Lähiopetusjaksoilla maksuton lounas ja majoitus.

Hakeminen ja valinta

Hae opintoihin hakulomakkeella Opintopolussa. Opintoihin on jatkuva haku, joten voit hakea milloin tahansa. Huomioithan, että hakulomake on luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon hakulomake, mutta voit valita taustatutkinnoksi myös joko maatalous- tai puutarha-alan. Kirjoita hakulomakkeen lisätietoja kohtaan. ”Green Care -perusteet”.

Opettaja

Heli Hämäläinen

Tutkintovastaava, opettaja
Ympäristöalan perustutkinto
Puh. 040 0454 098
heli.hamalainen@jamin.fi

Muut tutkinnon osakoulutukset