Siirry sisältöön

Tekniikan alastako minulle ammatti?

Koulutuksen ajankohta 6 – 24.11.2023

Haluaisitko tutustua sähkö-, rakennus- sekä kone- ja tuotantotekniikan aloihin (robotiikka, CNC-koneistus) ja samalla suorittaa erilaisia työelämässä tarvittavia kortteja? Tekniikan alastako minulle ammatti? -koulutuksessa se onnistuu!

Koulutus soveltuu kaikille työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita sähkö-, rakennus- ja robotiikan aloista sekä CNC-koneistuksesta.

Koulutuksessa käydään läpi mm. sähkö- ja rakennusalan, robotiikan sekä CNC-koneistuksen erilaisia työtehtäviä, niiden osaamisvaatimuksia, työllistymis- ja opiskelumahdollisuuksia sekä ammatillisia perusteita. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti sekä hätäensiapukortti. Koulutuksen aikana tutustutaan myös digitaitoihin sekä tehdään tutustumiskäyntejä alan yrityksiin.

Tekniikan alastako minulle ammatti? -koulutus toteutetaan Jamin Kurejoen toimipisteessä lukuuottamatta robotiikkaa (1 pv) sekä CNC-koneistusta (2 pv), jotka järjestetään Vimpelin toimipisteessä. Koulutuksen kesto on 15 päivää, jonka jälkeen voit halutessasi syventää alaan tutustumista työssäoppimalla (max. 10 pv). Koulutukseen haetaan TE-palveluiden kautta. Hakulomakkeen ja lisätietoja koulutuksesta löydät osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/714274

Muut työvoimakoulutukset