Siirry sisältöön

Tervetuloa virkistäytymään vaivattomasti lähiluontoon

JAMIn esteetön luontopolku laavuineen sijaitsee Kurejoella, opetusmaatilan peltojen viereisessä metsikössä. Polulle pääsee hevosaitausten ja opiskelija-asuntojen välistä lähtevältä peltotieltä.

Luontopolun esteetön osuus on noin 200 metriä. Se alkaa peltotien varressa olevalta olkivarastolta ja päättyy laavulle. Varsinainen luontopolun alku on hevosaitausten ja opiskelija-asuntolan välissä, jossa on näkyvillä opastaulu. Reitti on merkitty sinisellä maalilla, ja reitin varren kylteissä vaihtuvat teemat ajoittain. 

Autot parkkeerataan ensisijaisesti asuntolan parkkipaikalle. Tarvittaessa voit ajaa autolla polun alkupäähän saakka eli olkivarastolle. Tällöin toivomme sinun ilmoittavan asiasta etukäteen, koska peltotiellä on muutakin kulkua.

Otathan luontopolulla huomioon, ettet vahingoita puita tai häiritse eläimiä.

Luontopolulla on laavu ja nuotiopaikka, jossa voi syödä eväitä. Nuotiopaikalla ei ole varsinaista polttopuuhuoltoa, joten varaa reppuusi omat polttopuut. Otathan huomioon turvallisen tulen käytön? Maastopalovaaran vallitessa, varsinkin usein kesällä, tulen teko on ehdottomasti kielletty. Esteetön ekovessa on käytössä, jos hätä yllättää. Kannattaa varautua omalla paperilla.  

Laavu ja nuotiopaikka ovat varattavissa numerosta 0400 454 098, mieluiten viestillä, tai sähköpostitse osoitteesta heli.hamalainen@jamin.fi.

Yleiset säännöt:

Laavun ja luontopolun omistaa Järviseudun ammatti-instituutti. Luontopolun suunnitellusta ja rakentamisesta ovat vastanneet JAMIn ympäristöalan opiskelijat.