Siirry sisältöön

HUBI25 - rekisteröityminen

Rekisteröidy Hubi25-tilojen asiakkaaksi viimeistään tullessasi paikanpäälle. Palvelu on asiakkaille maksutonta. Palvelun toteutus vuonna 2023: Järviseudun koulutuskuntayhtymä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy ja Aisapari ry kukin omalla panoksellaan sekä Etelä-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla.

Tehdään yhdessä hyvä työpäivä!

Oheisesta linkistä avautuvalla lomakkeella rekisteröidyt Hubi25 yhteisöllisten työtilojen asiakkaaksi. Lomakkeella kysytyt tiedot jäävät vain Hubi25-tiimin käyttöön. Niitä ei luovuteta eteenpäin. Tiedot ovat tärkeitä, jotta saamme tilastoa Hubi25 kaltaisten yhteisöllisten työn tekemisen tilojen tarpeesta alueella. Tietojen pohjalta voimme myös kehittää Hoiskontie 25 -innovaatiokeskusta ja Hubi25-tiloja edelleen.

Tervetuloa!

Hubipäivystäjä puh. 040 7549767

Näin löydät Hubi25:n Hoiskontie 25:stä Alajärveltä @youtube

Hoiskontie 25:ssä Alajärvellä sijaitsee Hubi25, yhteisöllinen työtila järvimaisemalla. Yläkerrassa on digistudio StudioH25. Toteutus vuonna 2023: Järviseudun koulutuskuntayhtymä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy ja Aisapari ry kukin omalla panoksellaan sekä Etelä-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla.