Siirry sisältöön

HUBI25 - rekisteröityminen

Rekisteröidy tilojen käyttäjäksi viimeistään tullessasi tiloihin. Hubi25-toimintaa rahoitetaan vuonna 2023 HUBI25-hankkeella, joten palvelu on toistaiseksi käyttäjille ilmaista. Palvelun toteuttajia ovat Järviseudun koulutuskuntayhtymä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy ja Aisapari ry kukin omalla panoksellaan sekä Etelä-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla. Tehdään yhdessä hyvä työpäivä!

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi

Oheisesta linkistä avautuvalla lomakkeella rekisteröidyt Hubi25-tilojen käyttäjäksi. Lomakkeella kysytyt tiedot jäävät vain Hubi25-tiimin käyttöön. Niitä ei luovuteta eteenpäin. Tiedot ovat tärkeitä, jotta saamme tilastoa Hubi25 kaltaisten yhteisöllisten etätyötilojen tarpeesta alueella. Tietojen pohjalta voimme myös kehittää Hoiskontie 25 -osaamiskeskusta ja Hubi25-työtiloja edelleen.

Tervetuloa – Tehdään yhdessä hyvä työpäivä!

Näin löydät Hubi25:n Hoiskontie 25:stä Alajärveltä @youtube

Hoiskontie 25:ssä Alajärvellä sijaitsee Hubi25, yhteisöllinen työtila järvimaisemalla ja yläkertaan rakentuu myös digistudio Studio H25. Toteuttajina Järviseudun koulutuskuntayhtymä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy ja Aisapari ry kukin omalla panoksellaan sekä Etelä-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla.