Siirry sisältöön

Maatalousyrittäjävalmennus alkaa jälleen syksyllä

Erityisesti sukupolven- ja omistajanvaihdosta suunnitteleville maatilan jatkajille sekä maatalousalalle aikoville suunnattu Maatalousyrittäjävalmennus alkaa Jamin Alajärven toimipisteessä syyskuun lopussa. Koulutus täyttää nuoren viljelijän aloitustukea sekä investointitukea koskevat koulutusvaatimukset.

30.9.2022 – 28.4.2023 välisenä aikana toteutettavaan Maatalousyrittäjävalmennukseen sisältyy 25 lähiopetuspäivää perjantaisin ja lauantaisin noin kahden viikon välein.

30 osp:n laajuisen koulutuksen aikana perehdytään maatilan toiminnan aloittamiseen, kehittämiseen sekä kannattavaan liiketoimintaan. Kurssimaksu on 450 €.

Jos maatilan sukupolven- tai omistajanvaihdos on tulossa lähiaikoina ajankohtaiseksi tai olet muuten kiinnostunut maatalousalasta, otathan yhteyttä ja kysy lisää Risto Riihimäeltä tai Virpi Mattilalta. Huomioithan, että Ruokaviraston mukaan vuonna 2023 haettaviin tukiin on tulossa muutoksia. Esimerkiksi EU:n nuoren viljelijän tuen hakuehtoihin kuuluu jatkossa myös koulutusvaatimus.

Yhteyshenkilö koulutuksessa

Virpi Mattila

Opintosihteeri
Alajärvi ja Kurejoki
Puh. 0406354354
virpi.mattila@jamin.fi

Muut uutiset