Siirry sisältöön

Järviseudun koulutuskuntayhtymä hakee kuntayhtymän johtajaa / rehtoria

Järviseudun ammatti-instituutin toiminta-ajatuksena on kouluttaa ammattilaisia työelämän tulevaisuuden tarpeisiin sekä toimia ennakkoluulottomasti alueen rohkeana kehittäjänä ja uudistajana yhdessä tekemisen kautta. Järviseudun koulutuskuntayhtymän johtaja/rehtori johtaa, valvoo ja kehittää oppilaitoksen toimintaa, vastaa koulutuskuntayhtymän strategian kehittämisestä ja toteutumisesta, toiminnan ja talouden tuloksellisuudesta ja laadusta, kuntayhtymän sidosryhmäsuhteista sekä viestinnästä. Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuutta ja rehtoria koskevan asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Hakijalta edellytetään ylemmän korkeakoulututkinnon ohella hyvää ammatillisen koulutuksen ja elinkeinoelämän tuntemusta. Arvostamme kokemusta oppilaitosten ja työelämän välisen yhteistyön kehittämisestä ja yhteisöllisen oppimisen pedagogisten mallien tuntemusta (tutkiva oppiminen, ongelmalähtöinen oppiminen, projektioppiminen, ilmiöpohjainen oppiminen, tiimipedagogiikka jne.) sekä ammatillisen koulutuksen talouden ja hallinnon tuntemusta. Edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä arvostamme myös vahvaa verkko-opetuksen ja uusien teknologioiden tuntemusta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote (laki 504/2002) ennen valitsemisen vahvistamista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee aloittaa työt ja ottaa virka vastaan koulutuskuntayhtymässä syksyllä 2022 erikseen sovittavalla tavalla. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaan.

Lisätietoja antavat: Kuntayhtymän yhtymähallituksen puheenjohtaja Pentti Rentola p. 044 2844 031. Lisätietoja rehtorin tehtävästä antaa vt. rehtori Ilkka Ylinen, ilkka.ylinen@jamin.fi p. 044 4657 165.

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel  ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytointikonsultti Sirpa Kaustiseen 050 598 1662. Hae tehtävään viimeistään 5.6.2022 mennessä lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen.

Muut uutiset