Siirry sisältöön

JAMI rekrytoi Alajärvellä!

Järviseudun koulutuskuntayhtymä hakee Alajärven toimipisteeseen

ERITYISOPETTAJAA

määräajaksi 01.08.2022 – 31.7.2023.

Etsimme joukkoomme ennakkoluulotonta ja yhteistyötaitoista osaajaa, joka on kiinnostunut kehittämään oppilaitoksen erityisopetusta. Työtehtäviin kuuluu erityisen tuen palveluiden kehittäminen, mutta myös opiskelijoiden ohjaus ja opettaminen, opiskelija- ja huoltajatapaamiset, erityisen tuen päätöksien laadintaan osallistuminen ja opiskelijahuoltoryhmässä toimiminen.

Edellytämme kokemusta opiskelijan tuen tarpeen tunnistamisesta, tuen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä opiskelijalähtöistä työotetta. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta.  Lisäksi kyky ohjata ja opettaa opiskelijaa yhteisissä ja ammatillisissa tutkinnon osissa sekä monipuoliset TVT- taidot ovat keskeisessä roolissa työtehtävässä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muun opetushenkilöstön kanssa. Toivomme sinulta rohkeutta tarttua asioihin ja vankkaa pedagogista osaamista.

Työpiste sijaitsee Alajärven toimipisteessä, mutta liikkuminen yksiköiden välillä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Edellytämme hakijoilta asetuksen 986/1998 mukaista erityisopettajan tai ammatillisen erityisopettajan pätevyyttä. Palkkaus ja palvelussuhteiden ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n vuosityöaikajärjestelmän mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa myös muun koulutuksen tai kokemuksen omaavat henkilöt huomioidaan hakijoina.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 1.5.2022 mennessä osoitteeseen: info@jamin.fi, viestin otsikoksi ”erityisopettaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Muut uutiset