Siirry sisältöön

Elokuussa on aihetta juhlaan – JAMI täyttää pyöreitä

Järviseudun koulutuskuntayhtymän perustamisesta tulee 1.8.2023 kuluneeksi 20 vuotta. Merkkipäivää vietetään juhlaseminaarin merkeissä 30.8.2023 JAMIn Lappajärven toimipisteessä. Juhlaseminaariin osallistuvat JAMIn henkilökunta, luottamushenkilöt, jäsenkuntien edustajat ja yhteistyökumppanit. Opiskelijoilla on tuolloin vapaapäivä. Heille ja henkilökunnalle tarjotaan syksyllä myöhemmin sovittuna aikana herkullinen juhlalounas. Juhlaseminaarin yhteydessä juhlavieraille on tarjolla maittavat kakkukahvit.

Kutsut lähtevät elokuun alussa

Elokuun alussa paikallislehdissä julkaistaan julkinen kutsu, jossa on tiedot sitovasta ilmoittautumisesta seminaariin. Osalle kutsuvieraista lähetetään henkilökohtaiset kutsut.

Juhlapuhuja on jo tiedossa, mutta nimeä ei vielä paljasteta. Muun ohjelman lisäksi JAMIn pitkäaikaisia työntekijöitä palkitaan juhlassa Kuntaliiton ansiomerkillä. Osaava ja sitoutunut henkilökunta on yksi peruspilareistamme, ja suuri osa työntekijöistä on palvellut jo JAMIn edeltäjän organisaatiossa.

Kohti seuraavaa vuosikymmentä

Elokuun lopulla on siis aihetta juhlaan! JAMI on raivannut tietään ja vakiinnuttanut paikkansa alueensa alati kehittyvänä oppilaitoksena ja päässyt teini-iästä nuoren aikuisen ikään. Kasvukipuja ei matkan varrelta puutu eivätkä haasteet lopu, mutta JAMI matkaa seuraavalle vuosikymmenelle luottavaisin mielin ja käärii hihansa: Tekemällä eteenpäin!

Laita jo päivä kalenteriin ja toivottavasti näemme juhlaseminaarissa!

Muut uutiset