Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

Tulevat korttikoulutukset
11.09.2020

löytyvät  www.jamin.fi/aikuiskoulutus

 

 

 

Koulujen alkaminen syyslukukaudella
03.08.2020

Maanantaina 3.8. alkaa koulu ETÄOPETUKSELLA.

 

Uusien opiskelijoiden etätehtävät ovat itslearningissa. Tunnukset ja ohjeet uusille opiskelijoille on lähetetty sähköpostin kautta. Jatkavat opiskelijat ovat työssäoppimassa tai tekevät etätehtäviä lukujärjestyksen mukaan. Lähiopetusta ... Lue koko uutinen »

Elintarvikkeiden kuljetusta jo kolmannessa polvessa
11.06.2020

 

JAMIn logistiikan osaamisalan pitkäaikainen yhteistyökumppani on kauhavalainen Kuljetusliike P. Kantola Ky, joka on toiminut alalla jo 1950-luvulta lähtien. Yritystoiminnan aloitti nykyisen yrittäjän Jukka Kantolan isä. Yritys on erikoistunut ... Lue koko uutinen »

Valmistuneen tarina: maaseutuyrittäjäksi ja siltaopintojen kautta AMK-opintoihin
11.06.2020

 

Soinilainen Heidi Kuula, 33, valmistui juuri maaseutuyrittäjäksi. Hän suoritti tutkinnon päiväopintoina JAMIssa. Perheellinen nainen halusi pitää taukoa työelämästä ja oli ottanut opintoja varten vapaata.

– Tuli tunne, että ... Lue koko uutinen »

Kesätiedote Jamin opiskelijoille
02.06.2020

Poikkeuksellinen lukuvuosi on saatu päätökseen Järviseudun ammatti-instituutissa. Osa opiskelijoista jatkaa toki opintoja kesän yli työssäoppimispaikoilla tai kesäjaksoilla oppilaitoksessa. Opettajat ovat pääsääntöisesti kesälomalla 15.6.-31.7. välisen ajan ja Jamin oppilaitoksen johto ja ... Lue koko uutinen »

Asenteella oppisopimusopiskelijaksi kone- ja tuotantotekniikassa
28.04.2020

Venäjältä kotoisin olevat Anton Suprun, Aleksei Evstafev ja Mikhail Kulikov aloittivat kone- ja tuotantotekniikan opinnot JAMIn Vimpelin yksikössä elokuussa 2019. Jo hyvin pian nuoret miehet saivat mahdollisuuden oppisopimuksella työskentelyyn alueen ... Lue koko uutinen »

Monimuoto-opiskelulla unelmien ammattiin
28.04.2020

Monimuoto-opinnot tarjoavat mahdollisuuden joustavaan opiskeluun – vaikka työn ohessa. Lapualainen Irena Ulvinen on valmistumassa puutarhuriksi.

 

 

”Jos haluat olla ikuisesti onnellinen, ryhdy puutarhuriksi”, kertoo sanontakin. Puutarhurin työ on ... Lue koko uutinen »

Jamin opiskelijoiden etäopetus koronaviruksena aikana
17.03.2020

Jamin kaikkien toimipisteiden opiskelijat siirtyvät etäopetukseen 17.3. lähtien koronaviruksen aiheuttamien varotoimien takia.

 

Opetus toteutetaan pääasiassa oppilaitoksen verkko-oppimisympäristöissä It`s Learning sekä Office365, joita opiskelija voi käyttää kotikoneeltaan/mobiililaitteellaan oppilaitoksen antamilla tunnuksilla. ... Lue koko uutinen »

Koronavirus tilannetiedotus
16.03.2020
Koronavirus tilannetiedotus 16.3.2020 klo 17.00
 
Hallitus tiedotti tänään uusista linjauksista koronavirustilanteen osalta koskien oppilaitoksia. Noudatamme näitä ohjeita.
 
JAMI siirtyy huomisesta 17.3.2020 lähtien kokonaan etäopetukseen. Tämä koskee ... Lue koko uutinen »
Jamilla voi suorittaa myös hitsaajan pätevyyskokeita
10.03.2020
JAMIsta valmistuu cateringalan huippuosaajia
14.02.2020

 

Ravintola- ja cateringala on monipuolinen ja opetus nykyaikaista. Enää ei istuta juurikaan koulunpenkillä, vaan asiat opiskellaan käytännössä ja oman etenemistahdin mukaan. Opiskelumateriaalit ovat sähköisesti saatavilla missä ja milloin ... Lue koko uutinen »

Tutkinto valmiiksi työpaikalla – Tähtiporras työllistänyt jo yhdeksän puuseppää oppisopimuksen kautta
14.02.2020

 

Tähtiportaan tehtaalla Alajärvellä valmistuu sisäportaita ja -kaiteita mittatilaustyönä. Laatu on tekijä, jolla yritys haluaa kilpailla. Erikoisalaa ovat modernit portaat.Tuotantopäällikkö Mikko Hyytinen sanoo, ettei ala ole puusepänteollisuuden helpoimpia. Vaatimustaso ... Lue koko uutinen »

Kasveja ja Kasvihuonekahvila TimJamissa - Viherhulinaa Jamin Kurejoella ti 18.2. klo 12-18
12.02.2020

Tiistaina 18.2. klo 12-18 on Kultahehkun pop-up kasvihuonekahvila Jamin puutarhamyymälässä. Paikalla myös floristiopiskelijoita esittelemässä taitojaan ja myymässä tuotteitaan. Myytävänä myös Ylikylän ala-asteen oppilaiden tekemiä käsityötuotteita. Kannattaa tulla paikalle ja ottaa ... Lue koko uutinen »

Keväiset kukkasidontatyöt -kurssi maaliskuussa
29.01.2020

peruskurssin suorittaneille PDF-esite

 

JAMIn floristiikan koulutus on laadukasta
18.12.2019

JAMIlla opettavat Suomen parhaat floristit. Floristiikka on viehättävä ala, joka sopii luoville ihmisille. JAMIlla floristiikan opintoja voi suorittaa monimuoto-opiskeluna. Tällä hetkellä floristiopiskelijoita on seitsemän. Heidän vastuukouluttajanaan toimii Säde Alanen, joka ... Lue koko uutinen »

Tulevat kaupan alan ammattilaiset koulutetaan yhteistyöllä
18.12.2019

Alajärven Halpa-Hallissa käy kuhina: on kuormapäivä ja joulukin lähestyy. Hyllytettävää ja järjesteltävää siis riittää. Onneksi henkilökunnalla on apunaan joukko JAMIn kolmannen vuosikurssin merkonomiopiskelijoita.

 

 

Syksyllä 2019 käynnistynyt kokeilu ... Lue koko uutinen »

Teknologiatiistai Lappajärvellä 26.11.2019
11.11.2019

Teknologiatiistai – 26.11.2019 Jamin Lappajärven yksikössä (Erkkiläntie 2) kello 9-12

 

Tarjolla tietoa ja työnäytöksiä Lappajärvellä olevilta Jamin ja Sedun koulutusaloilta.

Yläkoulujen ysit kiertävät opettajiensa johdolla tutustumassa osastojen tarjontaan.

 

... Lue koko uutinen »
Luonnosta ammatiksi Alajärvellä
30.10.2019

JAMIn luonnonvara-ala on houkutteleva vaihtoehto eläimistä ja luonnosta kiinnostuneelle. Aada valitsi alansa kutsumuksen mukaan. Kurejoella tutustutetaan luonnonvara-alaan myös ihan pieniä koululaisia ainutlaatuisen yhteistyömahdollisuuden myötä.

 

 

Ensimmäisen vuoden opiskelija ... Lue koko uutinen »

Tikli Groupilla Vimpelissä sijaitsee metallialan oppimisympäristö
29.10.2019

JAMIn kone- ja metallialan opiskelu tapahtuu nykyään Vimpelissä teollisuusalueella sijaitsevassa oppimisympäristössä sekä Vimpelissä ja Luoma-aholla yritysten sisällä yksittäisissä oppimissoluissa sekä lukuisissa työssäoppimisyrityksissä Järviseudulla ja lähialueilla. Tikli Groupin tiloissa on oppimisympäristö ... Lue koko uutinen »

Agrologiopintoja Alajärvellä - info ke 2.10.
25.09.2019

Agrologiopintoja Alajärvellä 

  

Agrologiopintoja Alajärvellä 

  

SeAMK on toiseksi suurin agrologin kouluttaja Suomessa, joka mahdollistaa laajan tarjonnan opinnoissa. Nyt on loistava tilaisuus tehdä agrologitutkintoon kuuluvia yksittäisiä opintojaksoja Alajärveltä käsin. Opinnot toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat kehittää itseäsi tai työelämän ammattitaitoasi tai jos suunnittelet myöhemmin hakeutumista ammattikorkeakouluun. 

 

Syksyn ja kevään aikana on mahdollista saada ajantasaista ja hyödyllistä tietoa mm. maatilayrityksen verotuksesta, bioenergiasta, kotieläinten tuotantoympäristöstä ja hyvinvoinnista, maatalouspolitiikasta ja maatalouden yritystaloudesta.

  

Tule kuulemaan lisää opinnoista infotilaisuuteen ke 2.10. klo 18.30 alkaen JAMI:n Kurejoen toimispisteeseen (osoite Kurejoentie 390, Alajärvi). Lämpimästi tervetuloa paikalle kaikki opinnoista ja asiasta kiinnostuneet.

  

Maatalous ja maaseutu työllistävät erilaisia asiantuntijoita. Agrologi on maatalouden ammattilainen. Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) agrologiopinnoissa opiskelija keskittyy ruoan tuottamiseen kestävällä ja kannattavalla tavalla. Agrologin osaaminen on myös keskiössä kun tehdään ilmastotekoja; agrologi on kiertotalouden ja hiilensidonnan ammattilainen.

 

Kerron mielelläni lisää opinnoista.

  

Syysterveisin,

 

Marjo Vistiaho 

korkeakouluasiamies 

  

SeAMK Maakuntakorkeakoulu 

Hoiskontie 25, 62900 ALAJÄRVI 

puh. 040 830 2127 

email: marjo.vistiaho@seamk.fi 

Venäläiset opiskelijat ovat innoissaan Järviseudusta
19.08.2019

 

JAMIlla on järjestetty useampana kesänä leirejä, joiden tarkoitus on tutustuttaa potentiaalisia venäläisiä opiskelijoita Jamin opiskelumahdollisuuksiin sekä Alajärveen ja ympäryskuntiin.

 

JAMIssa on tehty pitkäjänteistä yhteistyötä Venäjän Karjalaan, josta ... Lue koko uutinen »

19.08.2019

 

Venäläiset opiskelijat ovat innoissaan Järviseudusta

JAMIlla on järjestetty useampana kesänä leirejä, joiden tarkoitus on tutustuttaa potentiaalisia venäläisiä opiskelijoita Jamin opiskelumahdollisuuksiin sekä Alajärveen ja ympäryskuntiin.

JAMIssa on tehty pitkäjänteistä ... Lue koko uutinen »

Työelämätaitoja ja käytäntöä merkonomiopinnoista
19.08.2019

Rennosti kohti tulevaa. Mikko Viitasaari harrastaa vapaa-ajalla kuntosalia ja frisbeegolfia. Armeijan jälkeen opinnot jatkuvat.

 

Mikko Viitasaari sai JAMIn merkonomiopintojen aikana runsaasti työelämäkokemusta useasta eri työpaikasta. JAMIn Alajärven yksikössä ... Lue koko uutinen »

Esport-linja oli suosittu yhteishaussa - hakijoita ympäri Suomen!
22.03.2019

Järviseudun ammatti-instituutissa ollaan tyytyväisiä kevään yhteishaun tuloksiin uudella esport-linjalla. JAMIn esport-konsepti on koko Suomen mittapuulla poikkeuksellinen, koska siellä voi opiskella kilpapelaamisen lisäksi myös esport-liiketoimintaa ja suorittaa kaksoistutkinnon.

 

JAMIn kilpapeliopintoihin ... Lue koko uutinen »

Jamissa voi opiskella esportsia ensimmäisenä Pohjanmaalla!
25.02.2019

Järviseudun ammatti-instituutissa eli Jamissa on syksystä lähtien mahdollista valita osaksi merkonomi- ja datanomiopintoja erillisiä esport-opintoja. Esport-opinnot sijoittuvat opiskelijoille ns valinnaisiin opintoihin. Opiskelijoilla on valittavana kaksi erillaista tutkinnon osaa, esport-liiketoiminta ja ... Lue koko uutinen »

Jamin opiskelijoille stipendejä mestarimyyjäkoulutuksessa
08.05.2017

Kevään valmistuvat merkonomit osallistuivat Keskon mestarimyyjäkoulutukseen opettaja Liisa Raivion ohjaamana. Tulokset olivat erinomaiset ja stipendeillä palkittiin seuraavat opiskelijat: Torvinen Nea-Aliisa, Rantamäki Piia, Sepponen Henna, Ala-Vannesluoma Amanda, Hartikka Suvianna, Kallioniemi ... Lue koko uutinen »

JAMI ja CAP-Group Oy koulutussopimukseen
29.03.2017

Järviseudun koulutuskuntayhtymä, JAMI, tekee logistiikan tutkintoon liittyvän koulutussopimuksen Suomen suurimman kuljettajakouluttaja CAP-Group Oy:n kanssa. CAP-Autokouluja on 56 ympäri Suomea. CAP toteuttaa myös suurimman osan puolustusvoimien kuljettajakoulutuksista. Uusimmat toimistot aukeavat Seinäjoelle ... Lue koko uutinen »

Jamin logistiikka-ala kehittyy
20.02.2017

Lappajärven logistiikka-ala täydensi opetusvälineistöään hankkimalla käyttöönsä Scania 144 -kuorma-auton. Sen avulla voidaan toteuttaa ammattipätevyyden osoittamiseen tarpeellisia harjoituksia ja ammattiosaamisen näyttöjä. Myös käytännön ajosuoritteisiin ja kuormaamiseen tutustumista tullaan suorittamaan tällä ajoneuvolla.

Jamille menestystä Taitaja-semifinaaleissa
02.02.2017

Jamin puutarhuritytöt Pauliina Rintamäki ja Tiia-Mari Aro  osallistuivat 1.2.2017 Taitaja -semifinaaliin kukkasidonnan lajissa.

Molemmat tytöt pääsivät finaaliin vieläpä ihan ilmiömäisillä sijoituksilla! Pauliina oli semifinaaleissa 2. ja Tiia-Mari 3. Osallistujia oli ... Lue koko uutinen »

Taitaja 9 -kilpailu ja ysien vierailu Lappajärvellä torstaina 10.11.
07.11.2016

Jamin Lappajärven yksikössä pidetään torstaina 10.11. lähiseudun yläkoulujen oppilaille suunnattu Taitaja 9-kilpailu. Kilpailuun osallistuu 16 ryhmää yhdeksästä lähikoulusta. Kilpailun tehtävät liittyvät ravintola-, hoiva-, sähkö-, rakennus-, metalli- ja autoalaan. Samalla Jamin ... Lue koko uutinen »

Kauppiksella perinteiset Jamit keskiviikkona 2.11
31.10.2016

Kauppis järjestää jälleen Syysjamit kauppiksella Järviseudun yhdeksäsluokkalaisille. Syysjamien teemana on Halloween. Tutustujia tulee alueen kouluista lähes 200. Ohjelmassa mm merkonomi ja datanomitutkintojen esittäytyminen, tuote-esittelyjä, kilpailuja, muotinäytös ja karaoke. Teeman mukaisesti ... Lue koko uutinen »

Kauppiksen 50-vuotisjuhlat to 6.10.
26.09.2016

Jamin Alajärven toimipiste eli kauppis juhlii 50-vuotista taivaltaa torstaina 6. lokakuuta klo 11 alkaen. Tervetuloa juhlimaan kanssamme! Ohjelma täällä.

Toimintapäivä ja avoimet ovet Lappajärvellä 24.8. Tervetuloa tutustumaan!
24.08.2016

Toimintapäivä ja avoimet ovet Lappajärvellä 24.8. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

› Avaa 

Jamin Lappajärveltä löytyy rallin Jokamiesluokan Nuorten Luokan Suomen mestari
16.08.2016

Jamin Lappajärven toimipisteessä autoalan perustutkintoa opiskeleva 17-vuotias lappajärveläinen Eero Laurila on voittanut rallin Jokamiesluokan Nuorten Luokan SM-sarjan.

 

Onnittelut huikeasta suorituksesta!

TkT Matti Väänänen toimii eläkkeelle siirtyvän rehtori Jouko Kuisminin seuraajana
09.08.2016

TkT Matti Väänänen toimii 1.9.2016 eläkkeelle siirtyvän rehtori Jouko Kuisminin seuraajana Järviseudun koulutuskuntayhtymän uutena johtajana/rehtorina.

 

Väänänen vastaa rehtorin/johtajan tehtävien hoitamisesta jo 6.8.2016 lähtien rehtori Kuisminin ollessa elokuussa vuosilomalla.

 

... Lue koko uutinen »
Tiedote Jamissa opintonsa aloittaville opiskelijoille
20.06.2016

Hyvä aloittava opiskelija,

 

Olet saanut kutsun opiskelemaan oppilaitokseemme Alajärvelle, Kurejoelle, Lappajärvelle tai Töysään. Onnittelut siitä! Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta kutsun liitteenä olevalla lomakkeella 30.6. mennessä.

 

Opinnot alkavat Alajärven, Lappajärven ... Lue koko uutinen »

Jami mukana Taitaja2016 -tapahtumassa Seinäjoella
06.04.2016

Jami on mukana järjestämässä ammattitaidon Skills/Taitaja 2016 SM-kisoja Seinäjoella 10-12.5 2016 kahdessa lajissa: viherrakentamisessa ja kukkasidonnassa. Viherrakentamisen lajivastaavana toimii Thomas Vasenius Omniasta ja varalajivastaavana toimii Kari Peltonen Jamista.

 

Kukkasidonnan lajivastaavana toimii ... Lue koko uutinen »

Vuoden Aikuinen Liiketalouden Osaaja ja Vuoden Nuori Merkonomi -kilpailuiden voittajat selvillä
29.03.2016

Vuoden Nuoriksi Merkonomeiksi valittiin Järviseudun ammatti-instituutin Anni Pitkäkangas ja Suomen Liikemiesten kauppaopiston Tiia Raatikainen

Vuoden Nuori Merkonomi -kilpailu järjestettiin kolmatta kertaa. Raati kokoontui arvioimaan kilpailijoiden kilpailunäytteitä maaliskuun alussa. Kilpailussa ... Lue koko uutinen »

OUTLOAD kerää jälleen Järviseudun tietokoneharrastajat yhteen paikkaan!
15.03.2016

OUTLOAD on toista kertaa järjestettävä verkkopelitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tietokoneista ja verkkopelaamisesta kiinnostuneille nuorille. Tapahtumaan on varattu 100 tietokonepaikkaa. Tapahtumajärjestäjinä toimivat Järviseudun ammatti-instituutti JAMIn datanomiopiskelijat.

 

OUTLOADin tarkoituksena on kerätä ... Lue koko uutinen »

Mitä JAMIin kuuluu?
22.02.2016

Järviseudun koulutuskuntayhtymän jäsenkuntia ovat Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi ja Vimpeli sekä Alavus, joka ei ole jäsenenä varsinaisilla maksuosuuksilla. Kuntayhtymä ylläpitää Järviseudun ammatti-instituutti – nimistä monialaista, 2. asteen ammattioppilaitosta. Yhtymä on ... Lue koko uutinen »

Vuoden vaihtuessa
21.12.2015

Järviseudun koulutuskuntayhtymän lopuillaan oleva toimintavuosi tullee olemaan tulokseltaan arvioitua parempi. Keväällä hyväksytty talouden tasapainottamis- ja säästöohjelma vaikuttaa jo jonkin verran, mutta myös tuloja on tullut ennakoitua enemmän. Myönteistä tulokehitystä on ... Lue koko uutinen »

Syysjamit Alajärven toimipisteessä
11.11.2015

Syysjamit Alajärven toimipisteessä. Ohjelmassa mm. muotinäytös ja musiikkiesityksiä.

Alajärven ja Vimpelin peruskoululaiset tutustuvat merkonomi- ja datanomikoulutukseen. Lisätietoja Facebookissa ja Instagrammissa.

Sadonkorjuumarkkinat onnistuivat loistavasti
08.09.2015

Kurejoenyksikön sadonkorjuumarkkinoita vietettiin elokuun viimeisenä lauantaina hienossa säässä ja asiakkaitakin oli yli 500. Markkinoilla myytiin lähiseudun tuotteita, kuten kukkia, juureksia, marjoja, hunajaa, lihaa, käistyötuotteita jne. Myyjiä markkinoilla oli yli 20. ... Lue koko uutinen »

Lukuvuoden päättyessä
23.06.2015

Järviseudun ammatti-instituutin 12. toimintavuosi oli monivivahteinen. Voitiin iloita tuloksellisuudesta, Alukoulun rakentamisesta, rivitalotyömaan aloittamisesta, uusista koulutusavauksista Alavudella ja monesta muusta onnistumisesta. Varjoa toiminnan ylle on heittänyt valtiovalta. Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ... Lue koko uutinen »

Järviseudun koulutuskuntayhtymä kehittää ja sopeuttaa
12.12.2014

Järviseudun koulutuskuntayhtymän valtuusto on hyväksynyt talous- ja toimintasuunnitelman vuodelle 2015 ja linjaukset seuraavalle kolmivuotiskaudella.  Toiminnan suunnittelu pohjautuu jo julkisuudessakin paljon puhuttuihin opetusalan säästötavoitteisiin. Tällaisia, Opetus- ja kulttuuriministeriön päättämiä tekijöitä ovat ... Lue koko uutinen »

Syksyn kuulumisia
02.12.2014

Järviseudun koulutuskuntayhtymässä on oppilaita jonkin verran ns. ylipaikoilla eli voimme siltä osin olla erittäin tyytyväisiä tilanteeseen. Suosituimpia koulutusohjelmia ovat olleet logistiikka eli yhdistelmä- ajoneuvonkuljettaja koulutus, kokkien koulutus, rakennusala sekä autonasentaja ... Lue koko uutinen »

Rivitalotyömaan PERUSKIVEN MUURAUSTILAISUUS – RAKENNUSHANKKEEN ALOITUS
01.12.2014

Asunto-osakeyhtiö Puustellinkartanon peruskiven muuraustilaisuudessa 3.11.2014 oli läsnä hankkeen toteuttajatahojen, Lappajärven kunnan ja Järviseudun koulutuskuntayhtymä/Järviseudun ammatti-instituutin luottamushenkilöitä ja johtoa.

Paikalla olivat myös käytännön työstä vastaavat opiskelijat opettajineen.

Läsnäolijoiden nimet listattiin ja oheistettiin ... Lue koko uutinen »

Jamista kevätlukukaudella 2014 valmistuneet
28.05.2014
Alukoulun harjakaiset ma 26.5. klo 13.30-
20.05.2014

 

Alukoulun avoimet ovet maanantaina 26.5. klo 13.30 – 16.00.

 

Tervetuloa tutustumaan Suomen ensimmäiseen

 

alumiiniin erikoistuvaan koulutus- ja kehittämiskeskukseen.

 

JAMIN Lappajärven toimipiste

 

Erkkiläntie 2.

 

... Lue koko uutinen »
JAMI sosiaalisessa mediassa
08.05.2014

Sosiaalinen media on hyvä viestintä- ja keskustelukanava oppilaitoksen ja sen sidosryhmien välillä. Tarjolla on erilaisia tiedotteita, tilapäivityksiä, kuva- ja videovirtaa sekä tietysti kilpailuita. JAMin voit bongata seuraavista sosiaalisen median palveluista:

... Lue koko uutinen »
Esittelyvideo datanomeista ja merkonomeista
07.05.2014

JAMIn datanomiopiskelijat Iiro Pitkänen, Dmitri Toivanen ja Petri Matintupa kuvasivat ja editoivat päättötyönään esittelyvideon datanomi- ja merkonomilinjoista.

 

 Voit katsoa videon alempana upotettuna tai suoralla linkillä tästä.

... Lue koko uutinen »
Jami asumista ja hyvinvointia messuilla
28.04.2014

Jami oli mukana Asumista ja hyvinvointia messuilla Alajärvellä 26.4. Jamin osastolla esiteltiin oppilaitoksen laajaa koulutustarjontaa. Luonnonvara-alalta esillä olivat erityisesti puutarha-ala, maatalousala ja luonto- ja ympäristöala.  Aurinkoinen päivä houkutteli messuvieraita Jamin ... Lue koko uutinen »

Jami Pohjanmaan suurmessuilla
15.04.2014

Jamin puutarhaopiskelijat (monimuoto-opiskelijat) esittelivät puutarha-alaa Pohjanmaan suurmessuilla Vaasassa 12.-13.4.

Liikenneturvallisuuspäivä Kurejoella keräsi JAMIlaisia
07.04.2014

 

JAMIn Kurejoen toimipisteessä järjestettiin torstaina 3.4 liikenneturvallisuuspäivä. Ohjelmassa oli liikenneturvallisuusinfo, "pyörähdysauto" sekä loppupäivästä tutustuminen Kurejoen toimipisteen toimintaan.

 

Heti aamusta tutustumisvuorossa oli Alajärven toimipisteen datanomi- ja ... Lue koko uutinen »

Retribution on opiskelijoiden järjestämä verkkopelitapahtuma!
20.03.2014

Retribution LAN-tapahtuma on suunnattu kaikille tietokoneista ja verkkopelaamisesta kiinnostuneille nuorille. Tavoitteena on verkostoitua samanhenkisten nuorten kanssa yhteisen harrastuksen parissa.

 

Lanit ovat samalla myös Töysän toimipisteen kolmannen vuoden ... Lue koko uutinen »

JAMI on nyt Facebookissa
19.03.2014

 

Tykkää JAMIsta Facebookissa. JAMIn Facebook-sivuilta löydät ajankohtaisia koulutusta koskevia asioita, kilpailuja ja valokuvia. 

 

www.facebook.com/jamin.fi

Opinlakeusmessujen arvonnassa voittaneet
06.03.2014

 

Järviseudun ammatti-instituutti JAMIn Opinlakeus-arvonnoissa onnetar suosi Laura Häikiötä Seinäjoelta ja Aleksi Paukkua(oik.) Seinäjoelta. Laura pokasi iPod Nanon ja Aleksi Logitechin pelihiiren ja näppäimistön. Palkinnot kävi Seinäjoella luovuttamassa JAMIlta ... Lue koko uutinen »

(Opin)Lakeuden kutsu
03.03.2014

Opinlakeus-messut järjestettiin Seinäjoella 22-23.1.2014. Myös JAMI oli mukana messuilla neljän eri tutkinnon voimin. JAMIn kolmannen vuoden datanomiopiskelijat Dmitri Toivola, Petri Matintupa ja Iiro Pitkänen kuvasivat messuilta koostevideon.

 

... Lue koko uutinen »
wsd