Siirry sisältöön

Hitsaustyöt tutuksi

Koulutuksen ajankohta 23.10. – 3.11.2023

Kiinnostaako sinua tutustua hitsaukseen? Ei vain teoriassa vaan myös käytännössä. Hitsaustyöt tutuksi -koulutuksessa pääset harjoittelemaan mm. TIG- ja MIG/MAG- sekä puikkohitsauksen suoritustekniikoita. Koulutuksessa tehdään runsaasti harjoitustöitä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa työturvallisuus- ja tulityökortti.

Koulutus on suunnattu kaikille työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita hitsauksesta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Koulutuksen aikana tutustutaan mm. hitsauksen perusteisiin, hitsausvarusteisiin, hitsausturvallisuuteen ja hitsauksen laatuun. Lisäksi käydään läpi konepiirustusten hitsausmerkintöjä, piirustusten lukua, TIG-hitsausta, MIG/MAG-hitsausta, puikkohitsausta, alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsausta sekä robottihitsauksen perusteita. Lisäksi tutustutaan hitsaajan työllistymis- ja opiskelumahdollisuuksiin sekä tehdään yritysvierailu.

Koulutus toteutetaan Järviseudun ammatti-instituutin Vimpelin toimipisteessä. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden kautta. Hakulomakkeen ja lisätietoja koulutuksesta löydät osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/714122

Muut työvoimakoulutukset