Hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto 180 osp
Kokin osaamisala
Tutkinto opiskellaan Lappajärven toimipisteessä
Yhteiset tutkinnon osat 35 osp
- esim. äidinkieli, matematiikka
Ammatilliset tutkinnon osat 135 osp
Kaikille pakolliset tutkinnon osat (90 osp)
- Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen 30 osp
- Lounasruokien valmistus 40 osp
- Annosruokien valmistus 20 osp
Kaikille valinnaiset tutkinnon osat (45 osp)
- A la carte -ruoanvalmistus 20 osp
- Kahvilapalvelut 15 osp
- Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 15 osp
- Pikaruokapalvelut, 15 osp
- Suurkeittiön ruokatuotanto 20 osp
- Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 20 osp
- Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp
- Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp
- Yrityksessä toimiminen 15 osp
Vapaasti valittavat tutkinnon osat 10 osp
- mahdollisuus tutustua myös oman koulutusalan tai muiden alojen ammattitaitoa täydentäviin opintoihin
Ammatillisiin opintoihin sisältyy työssä oppimista 30 osp
› Opetussuunnitelma (pdf)
Yhteyshenkilöt ruokatuotannon tutkinnossa
Merja Tomperi-Olkkonen, puh. 044 4657 149
merja.tomperi-olkkonen@jamin.fi
Maarit Rauma, puh. 040 502 8804
maarit.rauma@jamin.fi
Paula Murtoniemi, puh. 044 4657 129
paula.murtoniemi@jamin.fi

