Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Hakuohjeet
Jamin hakulomake
Tutkinnot
Kaksoistutkinto
Opintojen tukipalvelut
Perustietoa ammatillisesta koulutuksesta
Opetussuunnitelmien perusteet

Etusivu » Hakijalle » Tutkinnot » Kokki


Kokki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto 180 osp
Kokin osaamisala

Tutkinto opiskellaan Lappajärven toimipisteessä

 

Yhteiset tutkinnon osat, 26 osp pakollista + 9 valinnaista osp, yht. 35 osp

          Pakolliset:

  • Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen 11 osp
  • Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen 6 osp
  • Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen 9 osp

Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp

 

Kaikille pakolliset tutkinnon osat (85 osp)

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp
  • Lounasruokien valmistus 40 osp
  • Annosruokien valmistus 25 osp

Kaikille valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan 60 osp

  • A la carte -ruoanvalmistus 30 osp
  • Kahvilapalvelut 10 osp
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 10 osp
  • Katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp
  • Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp
  • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 osp
  • Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp
  • Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp
  • (Yrityksessä toimiminen 15 osp)

 

 

› Lisää tietoa tutkinnosta ja perusteista

 

Yhteyshenkilöt ruokatuotannon tutkinnossa

Merja Tomperi-Olkkonen, puh. 044 4657 149
merja.tomperi-olkkonen@jamin.fi

Ritva Luoma, puh. 040 5785 875

ritva.luoma@jamin.fi

 

 

Ajoneuvoasentaja
Automaatioasentaja
IT-tukihenkilö (datanomi)
Koneistaja-levyseppähitsaaja
Luonto-ohjaaja
Maaseutuyrittäjä
Merkonomi
Puuseppä
Puutarhuri
Kokki
Sähköasentaja
Talonrakentaja
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Ympäristönhoitaja
Luonto- ja ympäristöneuvoja
wsd