Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

Merkonomien ja datanomien järjestämät lanit pääsiäisenä kauppisella


04.04.2017

Pääsiäisenä kauppiksella järjestetään jälleen merkonomi- ja datanomiopiskelijoiden ideoima verkkopelitapahtuma, kansankielellä lanit. Opiskelijoiden käytännön tekemiseen painottuva tapahtuma kehittyy ja muuttuu tänä vuonna täydellisesti kun tapahtuman kesto laajenee kolmeen päivään, tapahtuma avataan täysin vierailijoille sekä oheisohjelmassa on mukana mm tubettajia sekä erilaista oheisohjelmaa.

 

Tapahtuman konepaikkoja on myyty ennakkoon jo 100 kpl, joka on kaikkien aikojen ennätys. Aikaisempien vuosien vastaava määrä on liikkunut 60-70 ennakkomyydyssä konepaikassa. Hyvät ennakkomyyntimäärät kertovat mm onnistuneesta markkinoinnista ja ohjelmatuotannosta. Tapahtumaa on suunniteltu syyskuusta lähtien lähes viikottain.

 

Konepaikkoja on myynnissä osoitteessa outload.moya.fi. Konepaikka maksaa 20 euroa. Tapahtumaan pääsee osallistumaan myös ilman konepaikkaa. Vierailijalippu maksaa 5 euroa, ja se on voimassa koko viikonlopun. Vieralijalippuja on myynnissä pelkästään ovella. Tapahtuman nettisivut ja koko ohjelma löytyvät osoitteesta www.outload.fi. 

 

Tervetuloa Järviseudun suurimmille laneille!


Takaisin uutisiin
wsd