Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

Järviseudun ammatti-instituutin koronatiedote 5.1.2021Alueellisen pandemiatyöryhmän mukaan koronatilanne näyttää rauhoittuneen alueellamme joulun aikana. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää noudattaa edelleen kaikkia rajoituksia ja suosituksia hyvän tilanteen jatkumiseksi.

 

Lukuvuosi alkoi Jamissa etäopetuksella 4.-5.1. Loppiaisen jälkeen torstaina 7.1. alkaen opetus toteutetaan hybridimallilla 17.1. saakka. Lähiopetuksessa ryhmiä jaetaan ja soveltuvilta osin opetusta toteutetaan verkossa. Lähiopetus järjestetään niin, että pystytään turvaamaan riittävät etäisyydet, käytetään maskia ja huolehditaan hyvästä käsi- ym. hygieniasta. Opettajat ilmoittavat tarkemmin opetusryhmille, miten opetus toteutetaan. Jami seuraa alueellista koronatilannetta ja alueellisen pandemiajohtoryhmän tiedotteita ja ohjeita päivitetään tarvittaessa sen mukaan.

 

Kouluun saa tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Jos epäilet altistumista tai olet ollut alueella, jossa paljon koronaa, kannattaa jäädä kotiin seuraamaan oloaan ja ottaa yhteyttä opettajiin etäopiskelusta sopimiseksi.

Lähiopetustunneilla tulee käyttää maskia. Opiskelija hankkii maskit itse. Jokaisen tulee huolehtia riittävistä etäisyyksistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

 

Henna Latvala

rehtorin sijainen 28.12.20 – 8.1.2021


Takaisin uutisiin
wsd