Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

Agrologiopintoja Alajärvellä - info ke 2.10.


25.09.2019

Agrologiopintoja Alajärvellä 

  

SeAMK on toiseksi suurin agrologin kouluttaja Suomessa, joka mahdollistaa laajan tarjonnan opinnoissa. Nyt on loistava tilaisuus tehdä agrologitutkintoon kuuluvia yksittäisiä opintojaksoja Alajärveltä käsin. Opinnot toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat kehittää itseäsi tai työelämän ammattitaitoasi tai jos suunnittelet myöhemmin hakeutumista ammattikorkeakouluun. 

 

Syksyn ja kevään aikana on mahdollista saada ajantasaista ja hyödyllistä tietoa mm. maatilayrityksen verotuksesta, bioenergiasta, kotieläinten tuotantoympäristöstä ja hyvinvoinnista, maatalouspolitiikasta ja maatalouden yritystaloudesta.

  

Tule kuulemaan lisää opinnoista infotilaisuuteen ke 2.10. klo 18.30 alkaen JAMI:n Kurejoen toimispisteeseen (osoite Kurejoentie 390, Alajärvi). Lämpimästi tervetuloa paikalle kaikki opinnoista ja asiasta kiinnostuneet.

  

Maatalous ja maaseutu työllistävät erilaisia asiantuntijoita. Agrologi on maatalouden ammattilainen. Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) agrologiopinnoissa opiskelija keskittyy ruoan tuottamiseen kestävällä ja kannattavalla tavalla. Agrologin osaaminen on myös keskiössä kun tehdään ilmastotekoja; agrologi on kiertotalouden ja hiilensidonnan ammattilainen.

 

Kerron mielelläni lisää opinnoista.

  

Syysterveisin,

 

Marjo Vistiaho 

korkeakouluasiamies 

  

SeAMK Maakuntakorkeakoulu 

Hoiskontie 25, 62900 ALAJÄRVI 

puh. 040 830 2127 

email: marjo.vistiaho@seamk.fi 


Takaisin uutisiin
wsd